Meille töihin

Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Oma toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät.

Vahva hakee:

Pääkaupunkiseudulle VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, TYÖNJOHTAJA ja TYÖMAAINSINÖÖRI

Vahva rakentaa asuntoja ja toimitiloja Etelä-Suomen kasvukeskuksissa, tähän mennessä erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella. Olemme hallitusti ja tavoitteellisesti kasvava rakennusliike. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 16,3 M€.

Toimintamme pääkaupunkiseudulla laajenee vauhdilla, joten haemme uuteen kerrostalokohteeseen kolmea, ensisijaisesti kokenutta rakentamisen ammattilaista. Myös uran alkuvaiheessa olevalla osaajalla on mahdollisuus päästä mukaan osana kokeneempaa tiimiä – eli kannattaa kysyä!

Tarjoamme ahkerille ammattilaisille hienon mahdollisuuden päästä mukaan kehittyvän rakennusliikkeen kasvutarinaan. Vahvassa toimimme avoimesti ja reilusti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 24.5.2021.

Tiedustelut ja hakemukset:
Työpäällikkö Jari Hyvärinen
050 309 6727
jari.hyvarinen@rklvahva.fi

 

rakennusliikevahva.fi-tyontekijat-1920x700

Meillä on hyvä yhteishenki

Vahvassa meillä on aidosti kannustava ilmapiiri. Jokaista kannustetaan ottaamaan vastuuta, ja yhdessä iloitaan onnistumisista. Kasvavassa yrityksessä on tarjolla paljon mahdollisuuksia kasvaa itse tehtävänsä mukana, ja toimenkuvasta toiseen.

”Toimimme verkostona, jossa tuemme toisiamme omilla vahvuuksillamme.”
– toimitusjohtaja Taneli Hyytinen

Olemme vakavarainen toimija

Vahva kasvaa hallitusti. Toimimme yhteistyössä vakaiden ja luotettavien rakennuttajasijoittajien kanssa. Tunnistamme riskit ja teemme työtä joka päivä sen eteen, että yrityksemme on yhä halutumpi kumppani rakennushankkeisiin.

Rakennusliike-Vahva (2)
Rakennusliike_Vahva-193

Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sijoittajille ja yrityksille

Vahva urakoi yhteistyössä sijoittajakumppaneiden kanssa kerrostalokohteita myyntiin ja vuokrakohteiksi.
Toimitiloja rakennamme suoraan asiakkaille sekä erilaisin yhteistyömallein sijoittaja-asiakkaillemme.
Perustajaurakointia teemme maltillisesti pitäen taloudelliset riskit hallinnassa.

Hae meille töihin!

Soita tai laita avoin hakemus.