Meille töihin

Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Oma toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät.

.

Meillä on hyvä yhteishenki

Vahvassa meillä on aidosti kannustava ilmapiiri. Jokaista kannustetaan ottaamaan vastuuta, ja yhdessä iloitaan onnistumisista. Kasvavassa yrityksessä on tarjolla paljon mahdollisuuksia kasvaa itse tehtävänsä mukana, ja toimenkuvasta toiseen.

”Toimimme verkostona, jossa tuemme toisiamme omilla vahvuuksillamme.”

Olemme vakavarainen toimija

Vahva kasvaa hallitusti. Toimimme yhteistyössä vakaiden ja luotettavien rakennuttajasijoittajien kanssa. Tunnistamme riskit ja teemme työtä joka päivä sen eteen, että yrityksemme on yhä halutumpi kumppani rakennushankkeisiin.

.
.

Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sijoittajille ja yrityksille

Vahva urakoi yhteistyössä sijoittajakumppaneiden kanssa kerrostalokohteita myyntiin ja vuokrakohteiksi.
Toimitiloja rakennamme suoraan asiakkaille sekä erilaisin yhteistyömallein sijoittaja-asiakkaillemme.
Perustajaurakointia teemme maltillisesti pitäen taloudelliset riskit hallinnassa.

avoimet työpaikat

Alla listattuna tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Voit myös jättää meille avoimen työhakemuksen alla olevan lomakkeen kautta.

  • Työnjohtaja, Helsinki

Pääkaupunkiseudulle VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Vahva rakentaa asuntoja ja toimitiloja Etelä-Suomen kasvukeskuksissa, tähän mennessä erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella. Olemme hallitusti ja tavoitteellisesti kasvava rakennusliike. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 16,3 M€.

Toimintamme pääkaupunkiseudulla laajenee ja haemme uuteen puukerrostalokohteeseen vastaavaksi työnjohtajaksi kokenutta rakentamisen ammattilaista.

Tarjoamme ahkeralle ammattilaiselle hienon mahdollisuuden päästä mukaan kehittyvän rakennusliikkeen kasvutarinaan. Vahvassa toimimme avoimesti ja reilusti.

Tehtävä täytetään ja työ alkaa heti kun sopiva ammattilainen löytyy.

Tiedustelut ja hakemukset:
työpäällikkö Jari Hyvärinen
050 309 6727
jari.hyvarinen@rklvahva.fi

Pääkaupunkiseudulle VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, TYÖNJOHTAJA ja TYÖMAAINSINÖÖRI

Vahva rakentaa asuntoja ja toimitiloja Etelä-Suomen kasvukeskuksissa, tähän mennessä erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella. Olemme hallitusti ja tavoitteellisesti kasvava rakennusliike. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 16,3 M€.

Toimintamme pääkaupunkiseudulla laajenee vauhdilla, joten haemme uuteen kerrostalokohteeseen kolmea, ensisijaisesti kokenutta rakentamisen ammattilaista. Myös uran alkuvaiheessa olevalla osaajalla on mahdollisuus päästä mukaan osana kokeneempaa tiimiä – eli kannattaa kysyä!

Tarjoamme ahkerille ammattilaisille hienon mahdollisuuden päästä mukaan kehittyvän rakennusliikkeen kasvutarinaan. Vahvassa toimimme avoimesti ja reilusti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika jatkuu toistaiseksi. 

Tiedustelut ja hakemukset:
Työpäällikkö Jari Hyvärinen
050 309 6727
jari.hyvarinen@rklvahva.fi

 

Hae meille töihin!

Soita tai laita avoin hakemus.