Rakennusliike Vahva Oy
Vahva Toimitilat Oy

Meillä on yksi tavoite

Tyytyväinen asiakas, joka on vakuuttunut palveluasenteestamme, luovasta suunnittelustamme ja ahkeruudesta, jolla toteutamme rakentamisen.

Rakennusliike Vahva Oy on vuodesta 2017 toiminut, kokeneiden ammattilaisten omistama ja johtama rakennusalan palveluyritys. Vuonna 2021 toimitilamyyntimme organisoitiin samassa omistuksessa uuteen yritykseen Vahva Toimitilat Oy. Kotipaikkamme on Tampere. Rakennamme Etelä-Suomen kasvukeskuksissa.

Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Oma toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät.

Kaikki lähtee osaavasta ja tehokkaasta suunnittelusta

Hyvää jälkeä tekevä rakennusliike tarvitsee taustalle laadukkaan suunnittelun.
Kehittämämme 7D-suunnittelumalli on myös projektien johtamisen väline. Osaamisemme ydintä on suunnitteluryhmän pitkä kokemus suunnittelusta ja sen kehittämisestä.
7D-mallilla simuloitu tuotantotapa tuottaa laatua kustannustehokkaasti.

 

Palveleva kumppani kiinteistökehitykseen

Haetko kiinteistöllesi parempaa tuottoa?

Me autamme kasvattamaan kiinteistöomaisuutesi arvoa ja parantamaan sen tuottoa. Yhteistyössä viranomaisten kanssa haemme kaavamuutoksilla kiinteistölle lisää rakennusoikeutta, suunnittelemme parhaiten myyvän ratkaisun – ja rakennamme sen.

Toimiva kumppanuusmalli ja laaja verkosto

Tarjoamme kumppanuusmallia, jossa nykyinen omistaja on koko hankkeen ajan mukana kehitystyössä. Hankkeen valmistumisen jälkeen voit vuokrata tonttia hankeyhtiölle tai itse vuokrata rakennettua toimitilaa asiakasyrityksille.

Laajojen verkostojen avulla tavoitamme sekä tiloja tarvitsevia yrityksiä että luotettavia sijoittajia.

Vakavarainen ja luotettava toimija

Vahvan hallittu kasvu perustuu siihen, että valitsemme huolellisesti tutkien ja puntaroiden niin aloitettavat projektit, asiakkaat, yhteistyökumppanit kuin alihankkijatkin.

Kannamme myös yhteistyökumppaneiden kanssa jokainen osaltaan vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnan velvoitteista.

Riskien tunnistaminen ja hallinta on olennainen osa toimintaamme. Ja kun olemme tehneet päätöksen rakennusprojektista, teemme sen määrätietoisesti ja luotettavasti valmiiksi.

Vahva toimii verkostona myös yrityksen sisällä. Tarjoamme työmahdollisuuksia uran eri vaiheita eläville. Vastavalmistuneelle kasvun paikan kokeneempien tukemana, kokeneelle tekijälle puolestaan uusia haasteita ja näkökulmaa. 

Yhdessä olemme vahvempia!

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Arvo

Arvo Räisälä
toimitusjohtaja
Vahva Toimitilat Oy