Tuottava ja turvallinen mahdollisuus sijoittamiseen

1. Hyvä tuotto

Tarjoamme turvallisen takuutuoton erittäin kilpailukykyisillä ehdoilla,
kun sijoitat rakennushankkeeseemme.

2. Jaettu riski

Päärahoittajan lisäksi kohteen rahoittamiseen osallistuu useampia sijoittajia, eli riski hajautetaan entistä pienemmäksi.

3. Takaisinmaksut sovitussa aikataulussa

Maksamme sijoitukselle hyvän koron rakennusaikana kvartaaleittain. Koko sijoitus ja siitä sovittu takuutuotto on maksettu heti kohteen valmistuttua.

4. Turvallinen yhteistyö

Huolehdimme säännöllisesti lähetettävillä ja havainnollisilla sijoittajaviesteillä, että sijoittajamme pysyvät tietoisina työmaan tapahtumista ja rakennushankkeen etenemisestä.

Kokemuksia

Sain sijoitukselle hyvän tuoton sovitussa ajassa!

“Olin sijoittajana mukana Vahvan rakentamassa Frans Emilin kadun rivitalokohteessa Tampereen Vuoreksessa. Minulla oli jo aiempaa kokemusta rakennushankkeisiin sijoittamisesta sekä sijoittajana että rakennuttajana, eli sikäli kynnys lähteä mukaan Vuoreksen projektiin oli matala.

Luottamus Vahvaan kasvoi entisestään onnistuneen sijoituksen myötä. Sijoitusmahdollisuus toteutui, kuten oli luvattu.

Oli tärkeää, että Frans Emilin hankkeen rahoittamiseen lähti mukaan muitakin yksityissijoittajia jakamaan riskiä. Tunnistan että jo 100.000 – 200.000 euron luokkaa olevilla sijoituksilla on mahdollista päästä suuremman ankkurisijoittajan rinnalla mukaan tuottoisiin rakentamissijoituksiin.

Teimme Vahvan kanssa selkeän sijoitussopimuksen, jossa sovittiin tarkasti juridiset yksityiskohdat sekä takaisinmaksun aikataulu ja sijoitukselle maksettava takuutuotto.

Rakentamishankkeen valmistumista ei voi varmuudella päättää etukäteen päivän tarkkuudella, joten sijoittajana on hyvä varautua pieneen joustoon valmistumispäivän suhteen.

Sijoitin Frans Emilin kadun kohteeseen syksyllä 2019 ja työmaan valmistuttua vuoden kuluttua minulle maksettiin takaisin sijoitettu pääoma sekä sovittu takuutuotto.

Mieltä rauhoitti ja luottamusta vahvisti se, että Vahva tiedotti säännöllisillä viesteillä kuvineen, miten hanke eteni aikataulussa.“

Jussi Ahonen
Sijoittaja, Huukki Oy

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö