Vahva Toimitilat

Vianor-logo2

Yhdessä tekemällä saatiin Vahvan kanssa aikaan hyvä lopputulos. Uudesta rakennuksesta on todella paljon hyötyjä. Meillä on nyt ajanmukainen myymälä ja kaksi läpiajettavaa raskaan puolen hallia.

Marko Lilja, Vianor Jyväskylä

Onko sinulla liiketilan tontti vailla rakennusta? Tarvitsetko yrityksellesi toimitilaa tai rahoitusta sen rakentamiseen?

Ota yhteyttä Vahvaan! Me yhdistämme tontit, tilat ja rahoituksen. Me suunnittelemme ja rakennamme tuottavat toimitilat.

Kartoitamme toimitiloja rakennuttavan asiakkaan toiveet ja huomioimme ne jo suunnitteluvaiheessa. Vahvan asiakkaat saavat käyttöön huippuluokan suunnitteluosaamisen, jonka ansiosta ei tarvitse maksaa turhasta.

Sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta mitään! Olipa yrityksesi toimitilan tarve millainen tahansa  – halli, toimistotila tai molemmat – osaamme nopealla aikataululla tehdä tarjouksen, jossa on otettu huomioon juuri Sinun yrityksesi tilanne ja toiveet.

Meiltä löytyy ratkaisu myös vanhan toimitilan laajennukseen. Vahva Toimitilat Oy tarjoaa toimitilojen ja kaikenlaisten liiketilojen rakentamiseen täyden palvelun vaihtoehdon.

Palveleva toimitilarakentaminen

  • Huolehdimme toimitilan rakentamisen lupaprosessit ja kaikki viranomaisasiat.
  • Otamme toimitilan suunnittelussa aidosti huomioon liiketoimintasi tarpeet – yhteistyössä kanssasi. Haemme halutulla budjetilla toimivimman ja laadukkaimman liiketilaratkaisun.
  • Toimimme avoimesti ja joustavasti. Jos toimitilan rakentamisvaiheessa asiakkaalle syntyy tarve muutoksiin, sovimme urakan muutoksista yhdessä – ilman yllättäviä lisälaskuja.
  • Tartumme rakentamiseen ripeästi ja teemme omien asennusryhmien voimin vauhdilla valmista toimitilaa, hallia tai toimistotiloja, laadusta tinkimättä.
  • Tavoitteenamme on uusiin toimitiloihinsa tyytyväinen asiakas, joka suosittelee meitä uusille asiakkaille.

Toimitilarakentaminen on merkittävä osa Vahvan toimintaa. Olemme viime vuosien aikana rakentaneet toimitiloja ja toimitilojen laajennuksia erityisesti Tampereelle ja Pirkanmaalle sekä pääkaupunkiseudulle. Projektit on tehty valmiiksi nopealla aikataululla, joka kestää vertailun kilpailijoihin. Aika on arvokasta: mitä nopeammin tulee valmista, sitä nopeammin toimitila on yritykselläsi tuottavassa käytössä.

vahvan rakentamat kohteet

Tuottavat toimitilat

Toimitila­kohde

Vianor Oy

Vuonna 2019 Vahva rakensi Vianorille autohuolto- ja rengaspalveluiden toimitilan Jyväskylän Seppälänkankaan alueelle.

Toimitila­kohde

Fysioline Oy

Vahva laajensi Fysioline Oy:n toimitiloja yli 1500 neliömetrillä Tampereen Lahdesjärvellä. 

Toimitila­kohde

Taratest Oy

Vahvan rakentama energiatehokas toimisto-, varasto- ja tuotantotila. Halli on kahden yrityksen käytössä.

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Arvo

Arvo Räisälä
toimitusjohtaja
Vahva Toimitilat Oy